London, United Kingdom

Mula
Tamat
Cari

Lawati di sekitar London dengan pengangkutan awam!

Melancong di sekitar London bukanlah suatu perkara yang mudah. Ikuti panduan langkah demi langkah semasa anda melawat ke mana-mana pusat tarikan, jalan atau stesen pengangkutan awam yang utama. Lihat jadual bas dan kereta api, masa ketibaan, makluman perkhidmatan dan laluan yang terperinci pada peta, supaya anda tahu bagaimana untuk sampai ke mana sahaja destinasi di London.

Semasa mengembara ke mana-mana destinasi di sekitar London gunakan Panduan Nyata Moovit secara langsung dengan Pemberitahuan Masa Turun untuk ketahui di mana dan berapa jauh anda perlu berjalan, berapa lama perlu menunggu untuk laluan anda, dan berapa banyak baki perhentian yang tinggal. Moovit akan memberi makluman kepada anda apabila tiba masanya untuk turun - jadi anda tidak perlu sentiasa menyemak semula sama ada anda perlu turun di perhentian seterusnya.

Curious to know how the commute in London compares to cities across the world? The Indeks Pengangkutan Awam Moovit shows facts and statistics about public transit usage in over 150 cities. Find the average commute and wait time for riders, the distance people travel to get to work with public transit and the average distance people in London walk each day. See which Keretapi bawah tanah, National Rail, Tramlink, DLR, Bas, Air Line and stations are the most popular in London, and more!

London has 6 transit type(s), including: Keretapi bawah tanah, National Rail, Tramlink, DLR, Bas, Air Line, operated by several transit agencies, including London Underground, Overground, TfL Rail, Tramlink, Dockland Light Railway, National Rail, Tfl, Emirates Air Line, Stagecoach, Reading Buses

Moovit adalah app pengakutan #1.
Menyokong lebih dari 1500 buah bandar di dalam 79+ negara di seluruh dunia!
Google Play badge AppStore badge

Keretapi bawah tanah Laluan pada London oleh London Underground

National Rail Laluan pada London oleh Overground

National Rail Laluan pada London oleh TfL Rail

Tramlink Laluan pada London oleh Tramlink

DLR Laluan pada London oleh Dockland Light Railway

Air Line Laluan pada London oleh Emirates Air Line

Moovit - App transit tempatan untuk Adroid dan iOS anda
Moovit Ketibaan Masa Nyata, Jadual, Peta