Bagaimana untuk pergi ke Pipewell Wood di East Midlands menggunakan Bas, Keretapi

Mula
Tamat
Cari
Dapatkan petunjuk dari lokasi semasa anda
Moovit adalah app pengakutan #1.
Menyokong lebih dari 1500 buah bandar di dalam 79+ negara di seluruh dunia!
Google Play badge AppStore badge
Tambahkan lencana ini di laman web anda. Tekan untuk menyalin kod HTML

Perjalanan ke Pipewell Wood di East Midlands bukanlah suatu perkara yang mudah. Gunakan Moovit untuk mendapatkan panduan langkah demi langkah secara terperinci semasa anda dalam perjalanan dari lokasi semasa anda atau dari sebuah pusat tarikan utama atau mana-mana stesen pengangkutan awam yang utama.

Ketahui laluan terperinci pada peta, lihat jadual bas dan kereta api, masa ketibaan dan makluman perkhidmatan supaya anda tahu bagaimana untuk pergi ke Pipewell Wood.

Apabila melakukan perjalanan ke Pipewell Wood gunakan Panduan Nyata Moovit dengan Pemberitahuan Masa Turun untuk ketahui di mana dan berapa jauh anda perlu berjalan, berapa lama masa menunggu untuk laluan anda, dan berapa banyak baki perhentian yang tinggal. Moovit akan memberi makluman kepada anda apabila tiba masanya untuk turun - jadi anda tidak perlu sentiasa menyemak semula sama ada anda perlu turun di perhentian seterusnya.

Pipewell Wood
Pipewell Wood Pipewell Woods is an 85.3 hectare biological Site of Special Scientific Interest south-west of Corby in Northamptonshire. It is composed of Pipewell Wood itself, Little Haws Wood, Foxhole Wood, Barrowdykes Wood, Monk's Arbour Wood and Rawhaw Wood. It is a Nature Conservation Review site, Grade 2. The woods are an example of wet ash-maple woodland both in its typical form and a nationally rare one. It has diverse flora including the locally rare giant bellflower, herb paris and wood speedwell. Open grassy areas provide additional habitats for birds and insects. A road and a public footpath from Pipewell go through the site.
Bagaimana untuk pergi ke Pipewell Wood dengan pengangkutan awam - Tentang tempat tersebut

Stesen terdekat ke Pipewell Wood di East Midlands

Moovit - App transit tempatan untuk Adroid dan iOS anda
Moovit Ketibaan Masa Nyata, Jadual, Peta