Scotland, United Kingdom

Mula
Tamat
Cari

Lawati di sekitar Scotland dengan pengangkutan awam!

Melancong di sekitar Scotland bukanlah suatu perkara yang mudah. Ikuti panduan langkah demi langkah semasa anda melawat ke mana-mana pusat tarikan, jalan atau stesen pengangkutan awam yang utama. Lihat jadual bas dan kereta api, masa ketibaan, makluman perkhidmatan dan laluan yang terperinci pada peta, supaya anda tahu bagaimana untuk sampai ke mana sahaja destinasi di Scotland.

Semasa mengembara ke mana-mana destinasi di sekitar Scotland gunakan Panduan Nyata Moovit secara langsung dengan Pemberitahuan Masa Turun untuk ketahui di mana dan berapa jauh anda perlu berjalan, berapa lama perlu menunggu untuk laluan anda, dan berapa banyak baki perhentian yang tinggal. Moovit akan memberi makluman kepada anda apabila tiba masanya untuk turun - jadi anda tidak perlu sentiasa menyemak semula sama ada anda perlu turun di perhentian seterusnya.

Curious to know how the commute in Scotland compares to cities across the world? The Indeks Pengangkutan Awam Moovit shows facts and statistics about public transit usage in over 150 cities. Find the average commute and wait time for riders, the distance people travel to get to work with public transit and the average distance people in Scotland walk each day. See which Rel Aliran Ringan, Keretapi, Bas, Feri and stations are the most popular in Scotland, and more!

Scotland has 4 transit type(s), including: Rel Aliran Ringan, Keretapi, Bas, Feri, operated by several transit agencies, including SPT Subway, Edinburgh Trams, National Rail, Lothian Buses, First, Stagecoach West Scotland, Other Operators-Ferry, Scottish Citylink, Other Operators, McGills Bus Service

Moovit adalah app pengakutan #1.
Menyokong lebih dari 1500 buah bandar di dalam 79+ negara di seluruh dunia!
Google Play badge AppStore badge

Rel Aliran Ringan Laluan pada Scotland oleh SPT Subway

Rel Aliran Ringan Laluan pada Scotland oleh Edinburgh Trams

Moovit - App transit tempatan untuk Adroid dan iOS anda
Moovit Ketibaan Masa Nyata, Jadual, Peta